The Cowgirl Premium Sex Machine

kr. 10.895,00

Den perfekte sexmaskine til lækre luksus sex rodeoer!
Motordrevet premium The Cowgirl Premium sexmaskine fra The Cowgirl med 2 tilbehør – Rawhide til ekstern stimulering, Wild West med dildo til yderligere intern stimulering. Begge tilbehør er lavet af højkvalitets og hudvenlig silikone og forkæler hele det ydre kønsområde fra klitoris til anus med deres karakteristiske, ergonomisk optimale stimuleringsdesign med nopper og stimulerende overflade. Tilbehøret med den roterende dildo kombinerer ekstern stimulering med dybe vaginale (eller anale) penetrationer. Tilbehørene er nemme at bruge og udskiftelige.

Sexmaskinen har 2 motorer til ultra-stærke vibrationer i 6 modi og trinløs dildorotation med op til 1.200 omdrejninger (360 °) pr. Minut. Begge funktioner kan bekvemt styres separat eller sammen med kabelfjernbetjeningen op til 3 meter eller via smartphone-app via Bluetooth op til 9 meter – også FeelMe og FeelVR-kompatible til fjernstyring (når som helst hvor som helst i verden), samt forbindelse til interaktive 2D-videoer og interaktiv webcam-funktion.

Den luksuriøse maskine scorer med sit stilfulde, elegante design og det håndlavede sadelsæde lavet af vegansk, imiteret læder med komfortpolstring, som du komfortabelt kan sidde alene på eller bruge den som sammen med partneren. Betrækket af høj kvalitet ser ud som ægte læder, er snavsafvisende og derfor let at rengøre.

Den stilfulde maskine er absolut skridsikker og sidder på sin plads under forkælelse. Med sine to praktiske håndtag er sexmaskinen nem at transportere. Takket være den universelle strømadapter (inkluderet) er maskinen klar til brug næsten overalt i verden (Nordamerika, Storbritannien, EU og Australien). Netledningen er aftagelig.

Leveringsomfang: 1 x Cowgirl Premium Sex Maskine, 2 x silikoneudstyr tilbehør (Rawhide og Wild West), 1 x kabelfjernbetjening, 1 x strømforsyning, 1 x sæt med 6 stænger og dildo tilbehør, 1 x brugervejledning.

Sexmaskine 42,5 cm lang, 34 cm bred, 27,7 cm høj.
Vægt 11,9 kg, med tilbehør 12,9 kg.

Materiale: Syntetisk læder (polyurethan), silikone, ABS, metal.

2 på lager

The Cowgirl Premium Sex Machine

kr. 10.895,00