Premium Sex Machine Unicorn THE Cowgirl

kr. 10.999,00

Hot sex rodeo på regnbuen!
Strømdrevet Premium Sex Machine Unicorn fra The Cowgirl med 2 vedhæftede filer – en til ekstern stimulering, en med enhjørningedildo til yderligere intern stimulering. Begge tilbehør er lavet af hudvenlig silikone af høj kvalitet. Med deres karakteristiske, ergonomiske stimuleringsdesign forkæler de hele det ydre intime område fra klitoris til anus. Forsatsen med den roterende dildo kombinerer udvendig stimulation med dybe vaginale (og også anale) penetrationer. Forsatsene er nemme at sætte i og udskifte.

Sexmaskinen har 2 kraftige motorer til den ultrastærke vibration i 6 tilstande (1200 rpm) og den trinløse dildorotation (360°). Begge funktioner kan nemt styres separat eller sammen med den kablede fjernbetjening op til 3 meter eller via smartphone-app via Bluetooth op til 9 meter – også FeelMe- og FeelVR-kompatibel til langdistancekontrol (når som helst fra hvor som helst i verden) og forbindelse til interaktive 2D-videoer og interaktiv webcam-funktion.

Den luksuriøse maskine scorer med sit farverige Unicorn-design og det håndlavede sadelsæde af vegansk, vedligeholdelsesfrit kunstlæder med komfortpolstring, hvor man kan sidde behageligt alene eller som par. Betrækket af høj kvalitet ligner stilfuldt læder, er smudsafvisende og derfor let at rengøre.

Det står absolut skridsikkert og sikkert på sin silikonestoppebase under forkælende ridning. Den lukkede gulvmåtte dæmper støjen og er modstandsdygtig over for væsker. Med sine to praktiske bærehåndtag er sexmaskinen nem at transportere. Takket være den universelle strømadapter (vedlagt) er maskinen klar til brug næsten overalt i verden (Nordamerika, Storbritannien, EU og Australien). Strømkablet er aftageligt.

Leveringsomfang: 1 x The Cowgirl Premium Sex Machine Unicorn, 2 x silikonetilbehør (1 x med, 1 x uden dildo), 1 x kabelfjernbetjening, 1 x strømadapter, 1 x sæt med 6 stænger og fjedre til dildo-tilbehør, 1 x brugervejledning. Inkluderer gulvmåtte og regnbuepisk.

Sexmaskine 42,5 cm lang, 34 cm bred, 27,7 cm høj.
Vægt 11,1 kg.
Imiteret læder (polyuretan), silikone, PU, ABS, metal.

1 på lager

Premium Sex Machine Unicorn THE Cowgirl

kr. 10.999,00