Kærlighed og kildevand… Og sexlegetøj

Sætningen “kærlighed og kildevand” er et gammelt, velkendt ordsprog, men hvad betyder det egentlig?

 

I bund og grund bruges sætningen til at beskrive det idylliske kærlighedforhold, hvor bekymringer såsom økonomi, karriere og generelle praktiske problematikker ikke spiller en rolle.

Det intime, det seksuelle og ikke mindst det pirrende mellem din partner og dig – eller blot en intim stund med dig selv- vil vi, hos Morelust gerne værne om.

Vi skal huske ovenstående princip – midt i en verden med høje forventninger til mennesket, hvor vi hurtigt skal igennem uddannelsessystemet, gøre karriere og samtidig – måske – tage vare på sin familie. Det er vigtigt at huske at stoppe op, at værne om det intime, at mærke følelsen af en stund af glæde, nydelse og bekymringsfrihed.

Disse stunder kan gøres endnu mere spændende, længerevarende og aldrig kedelige med sexlegetøj. Individualitet spiller en stor rolle, og det er vigtigt, at der er plads til alle – alt fra nybegynderen til øvet. Eller blot dem, der enten ønsker at holde det på et simpelt plan.

“You can’t rush art” – og den intime stund er faktisk lidt at sammenligne med kunst. Derfor sætter vi en ære i at kunne levere eksklusive varer af høj kvalitet, og nyeste teknologi – se med her.

 

God fornøjelse.

 

Morelust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *