Hvorfor bruge butt plug?

Der er mange forskellige grunde, og fordele til brugen af butt plugs. Vi giver her nogle af de hyppige grunde, herunder fordele og en guide til at komme godt i gang med denne form for sexlegetøj.

 

Hvorfor bruge en butt plug?

 Numsen er en erogen zone, hvorfor det for mange er rigtig rart, at få denne del stimuleret. Oftes hører vi sætningen: “Der skal kun noget ud, og ikke ind der.”  Men mange oplever det som frækt, forbudt og rart, at benytte dette sexlegetøj.

Det er intet mindre end et fantastisk stykke sexlegetøj – det kan nemlig bruges til alle. Det behøves altså ikke kun at være til den ene part, men kan lige så vel benyttes af den anden (eller tredje). Derudover er de typisk designet således, at de sidder af sig selv. Oplev derfor den seksuelle stemning helt af sig selv!

En butt plug kan også være en god måde at undersøge, hvorvidt analsex er noget man øsnker at prøve kræfter med. Der findes mange forskellige varianter, der gør det muligt at udforske dette område, uden at blive afskrækket af en eventuel størrelse, form eller materialet.

Et par gode råd med på vejen:

Find det materiale som du/I finder rarest, og eventuel form og størrelse. Vi, hos Morelust er fan af silikone! Det er et blødt materiale, som ligeledes behageligt for kroppen og ikke mindst nemt at rengøre.

Rengør altid dit produkt inden og efter brug! Hygieine er uhyre vigtigt når vi snakker om disse dele af kroppen. Ligeså vel som der kan komme bakterier på fra natskuffen, eller hvor den ellers må være, vil der med al sandsynlighed også være bakterier på den efter brug.

En god idé er altid at have en glidecreme ved hånden. Denne del af kroppen gør ikke selv klar til en indtrængning, og det kan give rifter og sår. Hvad end det er første gang eller ej, så vær altid forsigtig i starten.

Vigtigst af alt, så anbefaler vi, at man mærker efter – gør kun noget der er behageligt.

Se vores udvalg af butt plugs her.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *