Super sexet plus size bodystocking med blonder

kr. 159,00

Transparent bodystocking med romantiske blonder.

Når du vil gøre noget særligt ud af en almindelig lørdagsaften derhjemme med din kæreste, så er frækt lingeri altid et godt sted at starte. Og denne smukke blonde bodystocking fra Cottellis plus size-kollektion er et glimrende bud på, hvordan du kan gribe det an.

Bodyen er lavet i let og transparent sort mesh med et feminint og floralt blondedesign. Halsudskæringen er lavet med en bred flæsekant, der falder løst ned over overarmene og brystet. Du kan enten bære bodyen skulderfrit i carmen-stil eller med rund halsudskæring. Det høje snit i benudskæringen giver en flot silhuet og har en slankende effekt, idet det optisk strækker benet.

En fræk bodystocking som denne fremhæver dine kvindelige kurver og giver dig et sexet look, men uden at du er for nøgen. Nogle gange er det nemlig mere pirrende ikke at afsløre alle herlighederne lige med det samme. Det sætter din partners fantasi i sving og giver ham eller hende lyst til at udforske, hvad mon der gemmer sig bag de flotte blonder.

For at skabe et gennemført forførende lingerilook, kan du med fordel kombinere din nye blonde body med et par matchende strømper og flotte stiletter. Så er du med garanti ikke til at stå for.

Farve: sort
Materiale: 90 % polyamid, 10 % elastan

Super sexet plus size bodystocking med blonder