OBSESSIVE BABYDOLL

kr. 329,00

Fabelagtig babydoll i rød mesh og blonde og masser af udsøgte detaljer. Går du efter en sexet natkjole, så gå hele vejen med denne ildrøde sag. Når først du får den røde babydoll og matchende g-streng på, bliver du som lille Lise, der ville beholde sin røde kjole på for altid.

Den øverste del af den sexede natkjole synes adskilt fra den nederste del, men de hører perfekt sammen. Blondestykket og de smalle stropper indrammer din barm og får den til at ligne et stykke pikant kunst. Under barmen sørger et bredt, tætsiddende blondestykke for at give dig en forførende timeglasfigur, mens det flagrende mesh tryllebinder din partner. En babydoll som den her er så meget mere end blot sexet nattøj.

Vidste du, at sexet lingeri er en investering i det sexliv, som giver mange gange igen? Og du kan indkassere, præcis når du føler for det. Med frækt undertøj til kvinder viser du initiativ, og det bliver tydeligt for din partner, at du har lyst til ham. Han vil gengælde med så mange komplimenter, at dine kinder får samme farve som din babydoll. Og han vil gøre sig ekstra umage for at give dig en nat så vidunderlig og vild som dit outfit. Altså er det svært at overvurdere effekten af en sexet natkjole og tilhørende g-streng.

Farve: rød
Materiale: 90 % polyamid, 10 % elastan

OBSESSIVE BABYDOLL