KJole fra Cottelli Collection

kr. 329,00

Forestil dig, at du træder ind i et rum, og alle blikke falder på dig. De beundrer din flotte kjole, din silhuet og din frække facon, der forfører og fremviser din sexede udstråling – en udstråling, enhver heldig partner vil falde for. Det får du mulighed for med denne Cottelli Matlook Kjole med Røde Indsatser, der lader det matte og stramme materiale fremhæve din krops sensualitet og former.

Cottelli Matlook Kjole med Røde Indsatser har en dyb udskæring foran, som viser dit brystparti frem og lader fantasierne få frit løb hos tilskuerne. Kjolen er tofarvet, og under brystet kommer den røde farve frem som et mat bælte, der er med til at bringe din talje ind og skabe blikfang. På siden af dine hofter er kjolen udsmykket med fine, røde striber for igen at fremhæve dine former. Materialet er behageligt, hvilket gør kjolen helt perfekt til en aften ude, hvad end du skal sidde, danse eller noget helt tredje.

Brug Cottelli Matlook Kjole med Røde Indsatser til en aften i byen eller til et frækt forspil med din partner. Du kan også tage den på til en date night, hvor du vil overraske med et tillokkende look og på den måde tease din partner hele aftenen. Valget er dit, men du vil ligegyldigt hvad komme til at elske denne smukke kjole.

Farve: sort
Materiale: 90% Polyester, 10% Elastan

KJole fra Cottelli Collection