JUMPSUIT WETLOOK

kr. 349,00

Bliv klar til hed leg i dette catsuit fra Cottelli. Heldragten smyger sig omkring din krop og fremhæver alt det bedste ved den. Den stramme pasform sørger for, at dine former tager sig smukt ud og virkelig kommer til deres ret.

Heldragten består af gennemsigtigt mesh-materiale og wetlook. Den dækker lige akkurat nok til, at en heldig partner vil blive ellevild efter at se mere – men det er naturligvis dig, der bestemmer, hvornår vedkommende får lov. Når du giver efter, kan heldragten nemt åbnes i skridtet takket være en lynlås, der lyner både den ene og anden vej. Skal du helt ud af det frække catsuit, kan du bruge den lange, skjulte lynlås i ryggen.

Foran byder Cottelli Wetlook Catsuit med Lynlås på sexede snører, der snor sig op ad dit maveskind og dine bryster. Det er med til at give heldragten et frækt udtryk, mens der stadig overlades lidt til fantasien.

Enhver heldig beskuer vil være ved at gå ud af sit gode skind blot ved synet af dig i denne dragt. Vil du forkæle en partner lidt ekstra, er det altså blot om at iføre dig Cottelli Wetlook Catsuit med Lynlås og gøre klar til leg. Overrask for eksempel en partner iført lakdragten og høje sko – det vil der helt sikkert blive sat pris på.

Foruden at en partner selvfølgelig vil nyde synet af dig i heldragten, vil du selv føle dig sexet, fuld af selvtillid og klar til at eksperimentere.

Farve: sort
Materiale: 60% polyester, 30% polyamid, 10% elastan.

JUMPSUIT WETLOOK