Fifty Shades of Grey Prostata massager

kr. 399,00

Denne begynder venlige prostata massager fra Relentless Vibrations produktserie fra Fifty Shades of Grey er et rigtig godt begyndersted, når du gerne vil opleve de dybe orgasmer, som kun porstata stimulation kan få dig til at opnå. Nyd den ergonomiske form og de skønne vibrationer, som kan kontrolleres med den trådløse fjernbetjening.

Den slanke prostata massager er fremstillet af fleksiblet, fløjlsblødt silikone. Tilføj en god mængde vandbaseret anal glidecreme og lad den bølgede, kurvede form finde din prostata ganske nemt. Inde i massageren sidder der en bullet vibrator, som kan fjernes. Den har 6 vibrations hastigheder og 10 mønstre, som du kan udforske.

Kontrollér vibrationerne med den smarte fjernbetjening, som du også kan overlade til din partner, hvis I skal ud på eventyr. Massageren er vandtæt, så den er det oplagte valg, hvis I har lyst til at lege i badet. Sørg for at fjernbetjeningen forbliver tør.

Oplad vibratoren via det medfølgende USB kabel. Fjernbetjeningen bliver 1x CR2032 batteri (medfølger) og har en rækkevidde på op til 5 meter. Rengør massageren med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne.

1 på lager

Fifty Shades of Grey Prostata massager

kr. 399,00