Cottelli Wetlook Body med Blonder og Lange Ærmer BRANDUDSALG

kr. 329,00 kr. 50,00

BRANDUDSALG-INGEN GARANTI-EMBALLAGE SODET-SKAL VASKES

At finde balancen mellem det sexede og pirrende – uden at det bliver for meget – i dit look kan være svært. Men her får du den helt perfekte bodystocking, der med sine lange ærmer i blonder og sin korsetlignende midte i skinnende, sort materiale kombinerer det bedste fra begge verdener. Den egner sig til både en aften ude, hvor du vil føle dig attraktiv og tillokkende, og til en aften med din partner, hvor du vil forføres og beundres.

Cottelli Wetlook Body med Blonder og Lange Ærmer omslutter kroppen til perfektion, og du kan derfor vinke farvel til løstsiddende stof. I stedet får din talje og dine hofters former lov til at blive vist frem, og det store korset sørger for at drage beskuere til dig. Bagpå er der udelukkende blonder, som giver dig mulighed for at vise en fræk, lille g-streng frem eller måske overraske ved ikke at have noget indenunder overhovedet?

Føl dig dragende og selvsikker i byen, eller imponér din partner med denne fantastiske bodystocking. Der er ingen tvivl om, at bodystockingen klæder dig godt på til et hedt forspil, og din partner vil blive blød i knæene, når de ser dig i den. Du kan også bruge bodystockingen som en del af en mere blid bondageleg, hvor det søde og det mystiske forenes.

Farve: sort
Materiale: Blonder 90% polyamid, 10% elastan, wetlook 92% polyester, 8% elastan.

Cottelli Wetlook Body med Blonder og Lange Ærmer BRANDUDSALG