Cottelli Transparent Slå-Om-Bluse med G-Streng

kr. 99,00

Skal du forføre din elskede, må du have garderoben i orden. Læg en sexet base med en slå-om-bluse. Det lyder måske ikke umiddelbart særligt frækt, men her er tale om en gennemsigtig bluse, som faktisk afslører mere, end den skjuler. Cottellis mesh bluse er let og luftig og kan bindes med en lille knude om maven for et endnu mere kælent look. Bagtil dækker blusen kun den øverste del af dine baller, og det er skam med vilje.

Slå-om-bluser er fantastiske, når du ønsker at fyre op for den erotiske stemning. De leder tankerne hen på palmer, strand og hede nætter i vandkanten. Med den gennemsigtige bluse bundet om livet ligner du en, der netop er trådt ud af et smagfuldt magasin med lækkert badetøj og tilbehør. En transparent bluse giver ham pilfingre, og heldigvis er slå-om-blusen lige så nem at åbne, som den er at lukke.

Nok ser du supersprød ud i en gennemsigtig bluse, men dit look er ikke fuldendt uden en laber trusse. Derfor følger der selvfølgelig en matchende underdel med mesh blusen. Underdelen er en elegant sort g-streng, som er smal over hoften. Du kan roligt føje slå-om-blusen til din samling af frækt tøj til kvinder – den er en tidløs klassiker og går aldrig af mode.

Farve: transparent sort
Materiale: 90 % polyamid, 10 % elastan

Cottelli Transparent Slå-Om-Bluse med G-Streng