Cottelli Plus Size Trusse med Aftagelige Strømpeholdere

kr. 129,00

Frække trusser i supersexet wetlook og mesh.

Disse forførende, højtaljede trusser fra Cottellis sortiment af plus size lingeri er gaven til din numse. Trussen har godt fat i hver kvadratcentimeter af din fristende bagdel, og den støttende fornemmelse fylder dig med selvtillid. De frække trusser er designet i labert wetlook med transparente meshdetaljer, der holder hans fantasi kørende på fuld skrald. Husk på, at wetlook lingeri er i tæt familie med lak og læder, så hvis klædeskabet gemmer lidt af det, passer Cottellis frække trusser perfekt ind.

På billedet kan du se, at frækt undertøj til kvinder kan have flere funktioner. Ikke alene forvandler trussen din numse til en magnet for syndige blikke – den fungerer også som hofteholder. Er du i humør til at smide stængerne i et par matchende strømper, sætter du strømperne fast i de fire aftagelige stropper. Bum, så har du en bred strømpeholder. Frække trusser, hofteholder og sorte strømper kalder på et par lækre stiletter, og så er du klar til at spankulere frem foran en meget heldig elsker.

Mangler du mere spændende plus size lingeri, kan du altid finde inspiration hos os. Vi har et bredt udvalg af frækt undertøj til kvinder med kurver, uanset om du tænder på wetlook lingeri eller er mere til blonder.

Farve: sort
Materiale: polyester, polyamid, elastan

5 på lager

Cottelli Plus Size Trusse med Aftagelige Strømpeholdere

kr. 129,00