Cottelli Åben Mesh Bodystocking med Flock Print str 80/C/M

kr. 329,00

Fræk bodystocking med aftagelige dele og flot smykkedetalje ved brystet.

Nogle gange er det meget mere ophidsende ikke at vise for meget hud frem for at stå helt blottet med frit udsyn på alle herlighederne. Det sætter nemlig fantasien i sving hos din partner – og der er jo ingen grund til at bruge fantasien, når man straks kan se det hele. Så hvis du vil gøre det mere spændende både for ham og for dig selv, så skal du kigge på denne smarte body fra Cottelli. Forudsat at du er til frækt undertøj.

Bodyen er fremstillet af semitransparent sort mesh med ornamenter på brystet og ved hoften. Ornamenterne er lavet i flock print og har en dejlig blød, fløjlsagtig struktur. Lige under bryster i midten hænger et ædelt smykke med funklende rhinsten, der giver bodyen et luksuriøst touch. Toppen lukkes bagtil med hægtelukning, og skulderstropperne er justerbare for at sikre en optimal pasform. Brystskålene er knappet på og kan tages af for at afsløre de underliggende halve skåle. Kilen i g-strengen er ligeledes knappet på og aftagelig.

De aftagelige dele gør bodyen yderst variabel – et stykke sexet lingeri, som passer til mange forskellige situationer og scenarier. Du kan med fordel lade et lille privat stripteaseshow sætte gang i en erotisk aften, eller du kan lade din partner opdage, hvad de små knapper kan bruges til …

Farve: sort

Ikke på lager