Black Level kort lak kjole

kr. 289,00

De sorte, korte kjoler er et must-have i garderoben – selv når der står frækt fetish-bal på invitationen. Bange for et look, der er kedeligt og lidt for konservativt? Det skal du ikke være. Med den korte lak kjole fra Black Level får du mundvandet til at løbe hos samtlige hankønsvæsener og nok også nogle hunkønsvæsener på dansegulvet. Kjolens facon fremhæver timeglasfiguren, og det dybe snit præsenterer din kavalergang på allermest fristende vis. Også bagtil har kjolen et dybt snit, og det er bestemt ikke tilfældigt. Mange mænd synes, at en kvindes nakke og ryg er noget af det mest sensuelle på hele hendes krop.

Fetish tøj har en utrolig evne til at sætte ekstra skub i forestillingsevnen og de mørke fantasier. Spørg en hvilken som helst kvinde, og hun vil hviske tilbage, at frække kjoler får hende til at føle sig smuk og sexet. Især når temaet er fetish, er tilbehøret af største vigtighed, hvis du vil være en overbevisende dominatrix. Præcis derfor skal du have fat i Black Levels sorte lak kjole. Ifør dig den korte kjole, og nyd, at din udkårne nu er parat til at underkaste sig din mindste vilje.

Lak tøj har en blank overflade, som reflekterer lyset og ser superfestlig ud. Hvis du senere på aftenen skal have kjolen af, kan din heldige partner benytte den lynlås, der løber ned langs kjolens ryg.

Farve: sort
Materiale: 100 % polyester med PU-coating

Black Level kort lak kjole