Amovibe game cup

kr. 795,00

Game Cup funktioner
【10 teleskopiske tilstande + 10 vibrationsfrekvenser】 Den gennemsigtige kropsstruktur af den mandlige stroker giver brugerne mulighed for at se handlingen af ​​auto stroker liner gennem det gennemsigtige vindue og dybt udforske situationen for den mandlige stroker, der sluger din penis. 10 stræktilstande + 10 vibrationsfrekvenser giver dig mulighed for at opleve en kraftfuld onanifornøjelse, uanset om du er nybegynder eller veteran, vil du blive erobret af denne onanienhed.

【Blød, dyb og stram vagina】Denne bedste mandlige stroker er lavet af materialer af høj kvalitet, det bløde og elastiske ærme vil omslutte din penis tæt, og den kraftfulde motor i den automatiske stroker rykker din penis vanvittigt, hvilket giver dig en stram og vild sexoplevelse. Desuden er den indre væg af stroker-legetøjet fyldt med mange bittesmå massagepartikler, hvilket skaber en realistisk kødfuld tunnel, der bringer en hidtil uset friktionsnydelse.

【Indbygget opvarmning】 Mandlige slag opvarmes af det indlejrede varmelag i midten, spreder varmen fra op og ned, opvarmes hurtigt, bedre dækker hele ærmet, så du kan opleve varmt og ægte vaginalt samleje. Lad den kolde vinter også nyde den varme onani fornøjelse.

【Ultralang batterilevetid】 Dette legetøj til mænd har et 1000 ma batteri med stor kapacitet, som kan bruges i 7 dage på en enkelt opladning, og type-c hurtigopladning. Selvom du tager denne automatiske hanstroker med på forretningsrejse eller rejser, kan den bruges i lang tid uden hyppig opladning. Gør din udendørsoplevelse bedre.

【Aftagelig og nem at rengøre】 Sammenlignet med den traditionelle masturbator er motoren og gelédækslet på dette produkt adskilt. Plus dets magnetiske støvdæksel gør det nemmere at fjerne. Du kan rengøre geléovertrækket med varmt vand (under 45°C) efter brug. Efter rengøring skal du tørre de tydelige vandpletter af, tænde for varmen efter montering, og onaneren vil automatisk lukke ned efter tørring.

2 på lager

Amovibe game cup

kr. 795,00