4 hurtige tips til “hjemmedating”.

Vi er vant til at være “luksusdyr”. Vi går i biografen, ud at spise og meget mere, når vi skal have noget kvalitetstid med vores partner, men hvorfor ikke date hjemme. Hylde fællesskabet, hylde hjemmet, være sammen uden at skulle en hel masse. Det er faktisk helt okay at date i lange underhylere, uden makeup og ustyrligt hår.

Vi har derfor samlet 4 hurtige tips, til at sætte fokus på dating i hjemmet.

 1. Skab god god atmosfære

Det kan være rigtig svært at få følelsen af “dating”, når man er omgivet af vasketøj og hverdagens øvrige gøremål. Start derfor med at få alle de stresselementer væk – så der ikke er noget til at distrahere. Tænd nogle lys, sæt pudderne i sofaen pænt og tag en lækker parfume på – vi tiltrækkes blandt andet af dufte. Tag noget andet tøj på, end arbejdstøjet og sæt håret (hvis det kan).

 

2. Tal sammen

I dagens Danmark er er vi meget afhængige af vore telefoner. Langt de flere lider en smule af “fear of missing out”, og skal dermed hele tiden opdateres på de sociale medier. Lav derfor en aftale om at lægge telefonerne væk, eller helt sluk dem. Brug tiden på at snakke sammen. Brug tiden på igen at observere, hvilken skøn partner du har – måske du har glemt det lidt med tiden? Kig hinanden i øjnene, og prøv måske af forføre din partner på en ny måde?

 

3. Hjælp hinanden

Det er sikkert sådan ved mange forhold, at man har hver sine opgaver – den ene laver mad, og en anden underholder måske børnene? Men overvej, om det kunne lade sig gøre at lave maden sammen? Vær to om at folde vasketøjet, eller snup en våd klud mens den anden støvsuger.

 

4 Udforsk hinanden på ny

Måske er der gået hverdag og rutiner i sexlivet også? Det er den samme måde det foregår på, og der er intet overraskende. Måske er det af og til bare noget, der skal overstås? Snak om det! Snak om, hvad I hver især kunne tænke jer. Hvad der skal til for at gøre det mere varierende. Det kan være rigtig grænseoverskridende, men måske der venter noget endnu bedre på den anden side? For at skabe et varmende og spændende sexliv, er sexlegetøj ideelt. Der findes noget for alle, og sortimentet kan altid udvides med tiden.

 

God fornøjelse!

Check our bestsellers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *